Samarbejdspartnere

Grafik hjemmeside

 
 
 

Spar penge og få en sund bolig

Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX GROUP har tilsammen 300 års erfaring med energirigtige løsninger – og en lang tradition for et tæt samarbejde med håndværkere. Nu er de gået sammen for at gøre det nemt for danske boligejere at skabe energibesparende hjem med godt indeklima. Det kalder vi BetterHome.

Hos BetterHome får du konkrete helhedsløsninger med forslag til specifikke produkter. F. eks. hvilke vinduer du bør vælge – eller hvordan du bedst efterisolerer dit hus.

BetterHome arbejder udelukkende sammen med erfarne, lokale håndværkspartnere, som alle har gennemgået vores særlige uddannelsesforløb i energibesparende løsninger fra vores fire partnere. Det er din sikkerhed for et resultat af meget høj kvalitet.

Fordele for dig ved at bruge BetterHome:

  • Et bedre, mere tidssvarende hjem – og en mindre energiregning
  • Én samlet løsning, hvor energibesparelsen er en del af finansieringen
  • Konkrete tilbud på de bedste energiforbedringer – og hvordan du får dem ført ud i livet
  • En af vores lokale håndværkspartnere tager meget gerne en snak med dig om de konkrete muligheder i dit hjem
  • Løsninger af meget høj kvalitet – både i produkter og udførelse
  • En håndværkspartner, der hjælper dig hele vejen fra idé til virkelighed

Junckers_certificeret_gulvlægger_B500px 

 

 

 

 Alt-i-en løsning udløser 20 års garanti

Med det nye Junckers for Life-koncept har det aldrig været nemmere at få et nyt, massivt trægulv. Køb gulvet og lægningen hos en af vores certificerede gulvlæggere. Du får fuld sikkerhed for godt håndværk – og samtidig udvider Junckers garantien på selve gulvet fra 2 år til 20 år*.

Tanken er at gøre det nemt og sikkert at skifte dit gulv ud med et solidt, massivt trægulv. Med den nye certificeringsordning kan du nemt finde en gulvlægger i nærheden, uanset hvor i landet du bor.

Certifikatet er din sikkerhed for, at gulvlæggeren er specialuddannet til at lægge vores gulve, og vi er selv så sikre på konceptet, at vi udvider gulvets garantitid fra 2 år til 20 år*.

Udover at lægge gulvet, kan den professionelle gulvlægger samtidig give råd og vejledning om den fremtidige vedligeholdelse, så du kan holde gulvet smukt og holdbart i mange år frem – typisk resten af ens levetid, som sloganet også antyder.

Rockwool_logo_cmyk_rgb

 

 

For at kunne garantere kvaliteten af isoleringsarbejdet er både produkter og Autoriserede ROCKWOOL Partnere underlagt kontrol. Produkterne overvåges løbende af Dancert og testes på uvildige akkrediterede laboratorier hos Teknologisk Institut og Brandteknisk Institut.

En Autoriseret ROCKWOOL Partner er en håndværksvirksomhed, som er kendetegnet ved sin høje kvalitetsindstilling til den praktiske udførelse. Den enkelte virksomhed forpligter sig til at gennemgå en særlig tilrettelagt produkttræning. Derudover gennemgår virksomhedens medarbejdere både praktisk og teoretisk uddannelse i at undgå kuldebroer og varmetab samt sikre lufttæthed i bygningskonstruktioner. Det er grundlaget for en energieffektiv bygning.

Endelig udsteder en Autoriseret ROCKWOOL Partner attest på det udførte isoleringsarbejde. Attesten er udgangspunktet for vores stikprøvekontrol. Totalt set er det din sikkerhed for at få de størst mulige energibesparelser, når du isolerer.