Om os

Erfaring og kvalitet

En stor kærlighed til håndværket og en grundlæggende fornemmelse for kvalitet, har siden været grundstenen hos Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1976, og det har lige fra starten været vigtig for os at levere et unikt og solidt stykke håndværk. I dag er vi ca. 30 ansatte - og kvaliteten går vi stadig ikke på kompromis med.

I dag beskæftiger Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS sig med alle slags opgaver - store som små. Virksomheden tæller blandt sine kunder alt lige fra private husstande til offentlige erhvervsvirksomheder og institutioner, samt forsikringsselskaber.

Med så mange år i branchen er der næsten ikke det, vi ikke har prøvet. Men vi er aldrig bange for at påtage os nye opgaver - faktisk er nye udfordringer en spændende del af vores arbejde.

Alt inden for faget

For Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS er ingen opgave for stor eller lille. Virksomheden beskæftiger sig med alt inden for tømrer- og snedkerfaget og indgår både i fag-, hoved- og totalentrepriser.

Som hoved- og totalentreprenører er det naturligvis vigtigt med gode og loyale samarbejdspartnere. Og det har vi! Mange har vi samarbejdet med helt fra staren, og vi ved, at de fuldt ud lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Det er altid vigtigt, men måske især i en branche som vores, som ikke altid er kendt for sin store troværdighed.

Vi har gennem tiderne været involveret i mange spændende projekter. Blandet andet var vi med til at opføre Greve Midtby og udførelsen af Egedalscentret, ligesom vi har stået for opførelsen af en lang række institutioner og børnehaver i Greve Kommune i fagentreprise.